5.3 C
Zavidovići
Utorak, 11 Avgusta, 2020
Naslovnica Vijesti Zavidovići Završena sanacija puta u Mjesnoj zajednici „Dolina – Alići“

Završena sanacija puta u Mjesnoj zajednici „Dolina – Alići“

Uspješno je okončano asfaltiranje dionice puta u okviru izvođenja radova na izgradnji kolsko-pješačkog mosta u Mjesnoj zajednici „Dolina – Alići“. Asfaltirana je saobraćajnica (nerazvrstana cesta) u dužini od oko 300 dužnih metara na potezu od priključka na lokalni put Zavidovići – Dolina do novoizgrađenog kolsko-pješačkog mosta.

Izvođač radova na ovom projektu je GTPD „Porobić “ d.o.o. Zavidovići, a nadzor nad izvođenjem radova vršilo je preduzeće „TZI-Inženjering“ d.o.o. Sarajevo.

Vrijednost ugovorenih i izvedenih radova ovog projekta je 21.243,60 KM, a projekt je finansiran od strane Općine Zavidovići.

Početkom mjeseca maja na području Mjesne zajednice „Dolina – Alići“ realizovan je veći dio projekta Sanacija puta Zavidovići – Dolina – Globarica“ a u fazi je i izgradnja javne rasvjete koja je finansirana iz Budžeta općine Zavidovići i od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku Zeničko-dobojskog kantona.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

Interni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta namještenika na neodređeno radno vrijeme u Općini Zavidovići

Obavještavaju se namještenici iz organa državne službe svih niova vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine da općinski organ državne službe Općine Zavidovići...

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo, sinoć nova pucnjava u Zenici

Zenička policija je sinoć oko 20 sati uhapsila osobu inicijala H. H., koji se sumnjiči da je preksinoć u naselju Jalija ranio...

Žuto upozorenje zbog nepovoljnih vremenskih prilika u Bosni i Hercegovini

Žuto upozorenje zbog nepovoljnih vremenskih prilika izdato je za većinu područja u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu Agency (AA).

Prije 95 godina rođen je Alija Izetbegović, prvi predsjednik međunarodno priznate države BiH

Na današnji dan 8. augusta 1925. godine rođen je Alija Izetbegović, prvi predsjednik međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine i vrhovni komandant...

Recent Comments