5.3 C
Zavidovići
Petak, 14 Maja, 2021
Naslovnica Vijesti Zavidovići Učenici i nastavnici Osnovne škole Gostović sakupili 517 KM za Udruženje Mala...

Učenici i nastavnici Osnovne škole Gostović sakupili 517 KM za Udruženje Mala sirena

Učenici i nastavnici Osnovne škole Gostović pokazali su i dokazali vlastitim primjerom da je sloga i humanost put ka svakom uspješnom poslu.

Vrijedni učenici zajedno sa svojim nastavnicima sakupili su 517 KM i novac usmjerili za Udruženje Mala sirena iz Zavidovića.

Sakupljeni novac uručio je direktor Osnovne škole Gostović, a iz Udruženja su izrazili veliku zahvalnost.

-Zaista smo zahvalni i sretni jer smo uspostavili odličnu saradnju sa svim našim školama i što možemo računati na njihovu podršku, a naravno i oni na našu. Zahvaljujemo se direktoru i svim učesnicima ove akcije – poručili su iz Udruženja Mala sirena.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

- Advertisment -

Most Popular

U protekla 24 sata u Kantonalnoj bolnici Zenica rođeno 9 beba

Na porođajnom odjelu Kantonalne bolnice Zenica obavljeno je 8 poroda, a rođene su 3 djevojčice i 6 dječaka. Bile su jedne...

Policijski sat pomjeren od 23 sata

U sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu održana je sjednica, na kojoj između ostalog razmatrano je eventualno pomjeranje policijskog sata, odnosno, zabrane kretanja.

U FBiH danas počinje isplata aprilskih penzija

Isplata aprilskih penzija za 425.390 penzionera u Federaciji BiH počinje danas. Podaci Federalnog zavoda PIO pokazuju da...

U četvrtak odluka o pomjeranju policijskog sata u Federaciji BiH

Krizni štab federalnog Ministarstva zdravstva razmatra epidemiološku situaciju u FBiH, te će predložiti skraćenje ograničenja policijskog sata od 22 sata.

Recent Comments